Воркшоп та Open Air публічна презентація інтерактивних проекцій світлових малюнків, анімації і живопису в Вінниці.

Воркшоп та Open Air публічна презентація інтерактивних проекцій світлових малюнків, анімації і живопису на стіни будинку відбудеться в Вінниці.

Медіа Арт Лаб Київ продовжує проект "Креативні фасади: візуальне мистецтво + технології + суспільство". Метою проекту є розширення спектру творчих мистецьких практик і механізмів взаємодії із сучасним публічним простором. 

Другий блок проекту «Креативні фасади: візуальне мистецтво + технології + суспільство» - продакшен tagtool воркшоп для українських митців із світлового малюнку, живописуі анімації на стіни будинків та публічна open air презентація новостворених під час воркшопу робіт учасників відбудеться у Вінниці. Викладач воркшопу та керівник презентації :
Маттіас Фріц, Office for Media and Arts International GmbHVienna, Austria.

31 серпня, 21 : 00 вул. Соборна 67, площа перед Вінницькою міською радою 
Публічна open air презентація : Свято світла – інтерактивних проекцій світлових малюнків, анімації і живопису за участі художників – учасників воркшопу та глядачів 

TAGTOOL- це інтерактивний проект з Відня, створений фахівцями з комп'ютерної анімації Mаркусом Дорнінгером, Джозефом Дорнінгером і Маттіасом Фріцем (IINK). Як вони самі це називають - використання досвіду малювання засобами 21 століття і створення спонтанної реал тайм анімації або інтуїтивний спосіб проеціювання. Він дозволяє двом і більше учасникам "в реальному часі, водночас " створювати, оживляти і проектувати малюнки, живопис, графіку на будь-яку площину - екрани, стіни, вуличні фасади,об'єкти. Працюючи у парі, художники можуть додавати різні ефекти і створювати відео інсталяції у режимі реального часу. 

В рамках воркшопу Маттіас Фріц продемонструє можливості програми Tagtool, навчить її користуванню та разом із учасниками підготовить спільну open air презентацію у публічному просторі міста Вінниці проектів учасників воркшопу, а саме створення світлового живопису у реальному часі на фасад будинку. Цей творчий ново- медійний інструмент, що поєднує традиційне малювання із можливостями нових медіа, значно розширює можливості творчого висловлення. Досвід і знання, здобуті під час воркшопу, дозволять українським митцям вільніше і візуально - переконливіше «розмовляти- малювати» із городянами, створювати міські мистецькі культурні події.



ArtExpoUA

Комментариев нет:

Отправить комментарий