Арт-центр "Мистецький коридор": Єва Бахар, "Зірка мандрів Олександра Вертинського"


Арт-центр «Мистецький коридор» запрошує на презентацію програми Єви БАХАР 
"Зірка мандрів Олександра ВЕРТИНСЬКОГО". У програмі: пісні на вірші Олександра ВЕРТИНСЬКОГО та музику Єви БАХАР у сучасному аранжуванні; картини Єви БАХАР – ілюстрації до даної програми (живопис). 

Єва БАХАР – автор і виконавиця музичних мініатюр, актриса, аранжувальник, дизайнер аксесуарів і одягу, мистецтвознавець, педагог, піаністка, спіачка, художниця (графіка, живопис). Випускниця музичного факультету Середньоазійського педагогічного інституту культури ім. Аль-Фарабі. 

У доробку мисткині – персональні виставки графіки та живопису, мистецькі публікації в журналі Стиль & Дом, робота в Одеському театрі музичної комедії ім. Михайла ВОДЯНОГО, а також літературно-музичні програми: Argento, Одеса – Москва – Одеса, Незнайомий Олександр ВЕРТИНСЬКИЙ, Присвята артистам слов’янської естради початку ХХ століття, програма авторських пісень, благодійна акція Вечір одного портрета, перформанси Музичні образи літературних композицій і Поетичні перлини в живописі та музиці. 

Вечір відбудеться 14 вересня 2013 року, о 19.00, за адресою: вул. Борщагівська, 154, торговельний центр Аркадія, 2-й поверх. Вхід – вільний.

Юлія ОМЕЛЬЧУК (PR-директор Єви БАХАР): 275-63-61, (050) 281-10-20




ArtExpoUA


Комментариев нет:

Отправить комментарий