Музей Гетьманства: Ольга Іванова "Хвиля натхнення", Юрій Смукович "Малюю голкою"

Ольга Іванова


4 - 23 вересня 2013. 
Ольга Іванова народилася 7 травня 1979 р. у Херсонській області. (Проживає в смт. Коцюбинське, Київської обл.) 1995-1999 роки навчалася в Бериславському педагогічному училищі. У 2003 р. закінчила Херсонський державний університет.

Неабияку роль у формуванні творчого розвитку зіграв Заслужений художник України Боженко Василь Артемович. Не дивлячись на те, що митець не має академічної освіти, її роботам властива самобутність техніки, яскравість кольорів, а надто - неймовірно щире, відверте посилання аудиторії.

Смукович Юрій народився 30 березня 1962 року в селянській сім’ї на Херсонщині Новокахоському районі село Дніпряни. Нині проживає в с. Орджонікідзе Криворізький район Дніпропетровська обл. Він представив роботи створені унікальною технікою малюнку голкою, де відображена тонка передача кольору ниткою та представлений новий погляд на картини великих майстрів. 

На початку ХХІ століття широкого розповсюдження набуло вишивання краєвидів хрестиком, а вишивання гладдю, «малювання» голкою, є унікальним явищем на Криворіжжі.

Ольга Іванова
Ольга Іванова


Юрій Смукович
Юрій Смукович

Юрій Смукович
Юрій Смукович

ArtExpoUA


Комментариев нет:

Отправить комментарий