Львов, Дворец искусств - международный салон "Высокий замок" (до 1 декабря)

международный салон "Высокий замок"

З 6 листопада до 1 грудня 2013 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться 17-й Міжнародний Осінній Салон «Високий Замок». До участі у мистецькій акції подали свої роботи 250 митців з різних областей України, Польщі, Великобританії, Литви та Норвегії. За результатами роботи журі, відібрано близько 300 робіт до участі в експозиції. Про це поінформувала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталя Гамкало.

Традиційно в Мистецькому салоні найбільш представленим видом буде живопис та графіка. Також будуть репрезентуватись авторська скульптура, кераміка, ткацтво.

Салон включатиме у себе три експозиції:
виставку творів сучасних художників «Високий замок-2013»;
виставку «Український плакат у Львові»;
виставку творів художника Романа Сельського.

У рамках цьогорічного Осінного салону будуть представлені роботи видатного галицького художника Романа Сельського. Виставка робіт якого відбувається у рамках відзначення 110 років з дня народження.

Довідково:

Сельський Роман Юліанович – видатний галицький художник, тонкий колорист, засновник Львівської художньої школи. Творча спадщина митця  плідна й різноманітна. У його мистецькій скарбниці – пейзажі, натюрморти, тематичні картини, портрети, інтер’єри, декоративні композиції, аплікації, гравюри, кераміка.

Роман Сельский

ArtExpoUA


Комментариев нет:

Отправить комментарий