Киев, Центр Курбаса - доктеатр "Експертиза"


НЦТМ ім. Леся Курбаса, Асоціація актуального танцю, TanzLaboratorium запрошують 28 грудня о 19:00 на показ документального театру "Експертиза" (work in progress). Учасники вистави – співробітники та друзі Національного Центру Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса – виступають експертами власного життя.


Цього разу вони говоритимуть про свої власні погляди та позиції стосовно політичної ситуації в країні, “йолкі”, “євро”Майдану, громадянського суспільства, самоорганізації тощо. Це лабораторія сприйняття, лабораторія подразнення. Це місце, де ти не повинен бути політкоректним, де ти можеш ламати обмеження свого буденного сприйняття, де можна зрозуміти когось, кого ти сприймав своїм політичним ворогом, де ти можеш здобути досвід, сенс якого - щось може бути не таким, як ти думав про це раніше.

Це можливість мати різні точки зору, в тому числі в політичному сенсі. І те, що можна сидіти не один над іншим, а сидіти поруч, і дивитися на події під різними кутами - це і є архітектура театру. Театр сягає своїм походженням цієї точки - сприйняття. Театр - це один з аспектів нашого мислення. Ми, люди 21 століття, думаємо театрально.

Документалістика - інструмент, який дозволяє робити видимими деякіфрагменти/точки реальності і створювати навколо них рефлексивне поле. Після появи на екрані напису "ЧАС ПИТАНЬ", у Вас буде можливість вийти на сцену і поставити 1 питання одній людини, яка Вас зацікавила, сподобалась/не сподобалась. 

Продаж квитків перед початком вистави.
Вартість квитка 50 грн.
Для студентів, школярів - 25грн.

Телефони для довідок:
+38050 385 27 58, 044 279 12 

ArtExpoUA

Комментариев нет:

Отправить комментарий