SF-G - відбір робіт в стилі примітивізму для спільної виставки з роботами Марії Приймаченко


Мистецтво – це мова, якою висловлюється художник і, чим багатша ця мова, тим сильніша культура країни. Фонд розвитку і підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової презентує проект «Українська мова», що має на меті об’єднати молоде покоління з праісторією нашого українського мистецтва. Марія Приймаченко – це одна з найвідоміших українських художниць початку ХХ століття, її стиль та образи вражають до сьогодні.


Ваші роботи можуть прийняти участь у відборі до виставки та, за бажанням, у конкурсі «Мозаїчне панно», де робота переможець буде адаптована під мозаїку і зібрана на одній зі стін Андріївського узвозу (деталі конкурсу будуть опубліковані на початку січня 2014 року).

Умови участі відбору робіт на виставку:
1. Зображення роботи (не менше 300 dpi) в стилі примітивізму надсилати на slavassistant@gmail.com з поміткою в темі листа «виставка Українська мова» . В листі вказати назву роботи / рік / матеріали / розмір роботи, ПІБ автора, контактні дані (мобільний тел., місце проживання)
2. Відбір робіт проводиться до 11 січня 2014 року включно. Куратор відбору - Євген Карась - галерист, куратор, громадський діяч, експерт, керівник «Карась Галерея».
3. Список відібраних авторів буде оприлюднений на сторінках Slava Frolova-Group в соцмережах. Кожен учасник отримає персональну відповідь.
4. Відібрана робота має бути оформлена належним чином (полотно на підрамнику, графічні роботи під склом, колажі та інший digital art роздрукований на пінокартоні розміром не менше 80х60 см) і доставлена у вказані терміни до місця виставки, про що організатори повідомлять в листі.
5. Якщо Ви окрім виставки хочете взяти участь в конкурсі на відбір роботи для мозаїчного панно на одній з будівель столиці, то вказуйте в листі «панно Українська мова».
6. Зображення конкурсної роботи повинно бути адаптованим для викладення мозаїки, а при необхідності - змінене під формат панно. Автор обраної роботи буде повністю контролювати створення мозаїки аби дотриматись точного авторського повторення.

ArtExpoUA


Комментариев нет:

Отправить комментарий