Киев, Мастер Класс - английский киносалон, "Угадай, кто придет на обед?"


Останній фільм сезону – остання роль Спенсера Трейсі!
Сезон Спенсера Трейсі представляє англомовну стрічку «Вгадай, хто прийде на обід?» (англ. Guess Who's Coming to Dinner?),який був знятий режисером Стенлі Крамером у 1967 році.


У ролях:
Спенсер Трейси /Spencer Tracy/, Кетрін Хепберн /Katharine Hepburn/, Сідні Пуат’є /Sidney Poitier/, Кетрін Хотон /Katharine Houghton/, Сесіл Келлауей /Cecil Kellaway/, Беа Річардс /Beah Richards/, Рой Гленн /Roy Glenn/

Про фільм:
Красуня - дочка повертається додому після канікул на Гаваях і оголошує батькам, що виходить заміж. Її наречений – молодий лікар, який подає великі сподівання. Він розумний, вихований і далеко не бідний, але він ... чорний. Батьки не вірять своїм очам, протестують, забороняють ... До обговорення гострого питання підключається друг будинку, подруга матері, служниця, батьки нареченого. Чи вдасться дівчині переконати батьків у тому, що вона має право на самостійний вибір?

Цікаві факти:
- Фільм висувався на премію «Оскар» в 10 номінаціях. Отримав дві нагороди - за кращий оригінальний сценарій і кращу жіночу роль (Кетрін Хепберн).
- Цей фільм став останнім у кар'єрі видатного актора - Спенсера Трейсі. Щоб страхова компанія дозволила знятися хворому Спенсеру Трейсі, гонорари Кетрін Хепберн і Стенлі Крамера були заморожені, якщо знадобиться перезнімати фільм з іншим актором.

Показ кінострічок: в оригінальному озвучуванні з англійськими субтитрами.

Кіносалон пропонує добірку найкращого кіно, відібраного для Вас кіноманами з «Майстер Класу». Кожен фільм представляє кіноексперт та носій мови Френк Мак Говерн. А після перегляду відбувається обговорення фільму в затишній кав’ярні за чашкою чаю, кави або келихом вина виключно англійською мовою.

ArtExpoUA


Комментариев нет:

Отправить комментарий